خرمآباد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه ۲ هفتهای است که بیماران کرونا توسط تیم تخصصی در بیمارستانها ویزیت گروهی میشوند، گفت: این امر موجب کاهش مرگ بیماران شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا نیکبخت در جلسه ویدئو کنفرانس با معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه غیر از معاون درمان دانشگاه، معاونین آموزشی و غذا و دارو دانشگاه نیز پیگیر کارها هستند، گفت: دو هفتهای است که بیماران کووید ۱۹ توسط تیم تخصصی در بیمارستانها ویزیت گروهی میشوند و تیم پزشکان متخصص بیهوشی، عفونی، داخلی و حتی متخصص تغذیه پای کار هستند تا رسیدگی به حال بیماران کرونایی به نحو احسن صورت بگیرد.
وی، گفت: با وجود پزشکان مقیم در بیمارستانها و تشکیل تیمهای تخصصی و انجام ویزیتهای گروهی توسط پزشکان متخصص، با مقایسه آمارها در دو زمان متفاوت، ما شاهد پایین آمدن میزان مرگ و میر بیماران کرونایی بودهایم به گونهای که میانگین مرگ و میر بیماران کرونایی استان از میانگین کشوری پایینتر است و روزانه شش پزشک متخصص کار مداوای بیماران کرونایی را برعهده دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به هزینههای اقلام حفاظت فردی و کیت آزمایشگاهی برای کادر درمان و بیماران کرونایی، بیان داشت: هفتهای یک میلیارد تومان برای حفاظت فردی و تهیه کیت آزمایشگاهی در استان هزینه میشود و تا کنون پنج آزمایشگاه در استان راه اندازی کردهایم و با توجه به هزینههای بالا، ما مجبور شدیم برای حفظ جان مردم از بانکها وام دریافت کنیم تا مشکلی در بحث تهیه کیت به وجود نیاید و انتظار میرود معاون درمان وزارت بهداشت ما را در این خصوص یاری کنند.
نیکبخت از درخواست تهیه پنج اکسیژن ساز خبر داد و گفت: برای بیمارستانهای خرم آباد و بروجرد درخواست پنج اکسیژن ساز دادهایم که پول سه تا را واریز کردهایم و میطلبد وزارت بهداشت برای تأمین اعتبار و خرید دو اکسیژن ساز دیگر، به دانشگاه کمک کند.
وی از تشکیل تیم آنکال پزشکی و نظارت و بازرسی شبانه روزی با تشکیل یک تیم ۳۰ نفره برای رسیدگی بیشتر به حال بیماران کرونایی، رسیدگی به وضعیت مادران باردار با تشکیل تیم کمیته مادران باردار با توجه به حساسیت موضوع و ایجاد دو درمانگاه تخصصی در شهرستانهای خرم آباد و بروجرد به منظور حفظ جان مادران باردار در سطح خبر داد.