پنجشنبه, ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - Thursday, 13 February 2025
تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
وضعیت تامین و توزیع آب شرب در جنوب استان بوشهر بهبود یابد
بوشهر - نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت تامین و توزیع آب شرب در جنوب استان بوشهر بهبود یابد.

حجت‌الاسلام موسی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات مردم در شهرستان‌های جنوبی استان بوشهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم و در دیدار با وزرا و مدیران کشوری برای تأمین نیازهای مردم تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره به دیدار خود با معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: در این دیدار ضمن تقدیر از تلاش مدیران و کارکنان دامپزشکی استان به مسائل و مشکلات مربوط به حوزه دامپزشکی چهار شهرستان جنوبی استان اشاره کردیم.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قابلیت بالای جنوب استان، اضافه کرد: امیدواریم با توجه به ظرفیت‌های قابل توجه‌ای که در جنوب استان وجود دارد بتوان از قابلیت‌ها استفاده کرد.

حجت‌الاسلام احمدی ادامه داد: در این دیدار رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به ظرفیت‌های موجود از تلاش برای ایجاد و اجرای چند طرح در شهرستان‌های کنگان، دیر، جم و عسلویه و توسعه اشتغال در این حوزه خبر داد.

نماینده جنوب استان بوشهر با اشاره به دیدار خود با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: در این نشست مشکلات آب شهرستان‌های جنوبی استان بوشهر به صورت دقیق و کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: مسائلی همچون کمبود سهمیه آب، معیوب بودن شبکه‌های داخلی، ضرورت توسعه و بازسازی شبکه‌های آب، ساخت مخازن ذخیره، اصلاح و افزایش خطوط انتقال و افزایش ظرفیت آب‌شیرین کن مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 14515
منبع خبر : خبرگزاری مهر

نظر شما

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات بینندگان

تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
در شهر
انتخابات 1400
سامانه تردد کشتی
سامانه تردد کشتی
سامانه خدمات درمانی
سامانه تردد کشتی
پربازدیدترین اخبار
پربحث ترین اخبار