چهارشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - Wednesday, 12 February 2025
تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
تعداد بیماران کرونایی استان سمنان رو به افزایش گذاشت
سمنان- استاندار سمنان با بیان اینکه تعداد بیماران کرونایی استان رو به افزایش گذاشته است، گفت: این افزایش هشدار دهنده است و می‌تواند دوباره شرایط استان را در وضعیت نامناسب قرار دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رضا آشناگر ظهر شنبه در حاشیه نشست مقابله با ویروس کرونا به میزبانی استانداری سمنان و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد بیماران کرونایی استان رو به افزایش گذاشته است، تاکید کرد: شهرستان‌های سرخه، میامی و آرادان از لحاظ کرونا در وضعیت رنگ بندی آبی و پنج شهرستان دیگر شامل شاهرود، دامغان، سمنان، گرمسار و مهدی‌شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

وی با هشدار نسبت به شرایط و با ابراز نگرانی از امکان بازگشت وضعیت نارنجی و قرمز به استان سمنان، تاکید کرد: همچنان محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا چهار صبح برقرار است اما از مردم می‌خواهیم بیشتر نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقدام کنند.

استاندار سمنان با بیان اینکه احتمال خیز چهارم ویروس کرونا در استان هشداری جدی است، ابراز کرد: تعداد بیماران سرپایی و بستری ویروس کرونا در چند روز گذشته در مراکز درمانی استان روبه افزایش است و تداوم این روند نشانه خیز چهارم کرونا خواهد بود.

آشناگر با بیان اینکه برگزاری هر نوع تجمعات و گردهمایی‌ها می‌تواند شیوع کرونا را تشدید کند، بیان کرد: رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی وظیفه همه مردم استان سمنان در این شرایط شکننده است.

کد خبر 16112
منبع خبر : خبرگزاری مهر

نظر شما

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات بینندگان

تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
در شهر
انتخابات 1400
سامانه تردد کشتی
سامانه تردد کشتی
سامانه خدمات درمانی
سامانه تردد کشتی
پربازدیدترین اخبار
پربحث ترین اخبار