چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - Wednesday, 5 February 2025
تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
۱۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
بازگشایی خوابگاه های دانشگاه الزهرا به تعویق افتاد
بازگشایی خوابگاه های دانشگاه الزهرا به دلیل موج جدید شیوع کرونا به تعویق افتاد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه الزهرا در اطلاعیه ای جدید زمان و نحوه بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی را برای نیم سال دوم تحصیلی ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰ اعلام کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است؛

بر این اساس دانشجویانی که صرفاً برای تعطیلات نوروزی خوابگاه را ترک کرده بودند با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، وضعیت قرمز شهر تهران، مصوبات هیأت رئیسه دانشگاه الزهرا و به منظور قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا و حفظ سلامت دانشجویان زمان بازگشت آنها از روز شنبه ۲۱ فروردین به روز شنبه ۴ اردیبهشت ماه جاری موکول شد.

همچنین دانشجویانی که علائم بیماری کرونا یا سرماخوردگی دارند یا در دوره قرنطینه بعد از بیماری یعنی تا دو هفته شروع بیماری قرار دارند قبل از اطمینان از سلامت خود از مراجعه به خوابگاه خودداری کنند.

دانشجویان تأیید شده ساکن در خوابگاه هنگام مراجعه حضوری از تاریخ ۴ اردیبهشت ماه جاری به بعد ملزم به مراجعه اداره بهداشت دانشگاه و اخذ تاییدیه سلامت هستند. همچنین این دانشجویان در صورت داشتن علائم مشکوک به بیماری کرونا مجاز به ورود به خوابگاه نبوده و به قرنطینه منتقل می‌شوند.

دانشجویان واجد شرایط اسکان که تاکنون موفق به حضور در خوابگاه نشده اند لازم است به شرایط پذیرش اعلام شده از طریق سایت دانشگاه الزهرا و فرآیند طراحی شده توجه و از مراجعه حضوری به خوابگاه خودداری کنند.

کد خبر 21751
منبع خبر : خبرگزاری مهر

نظر شما

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات بینندگان

تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
در شهر
انتخابات 1400
سامانه تردد کشتی
سامانه تردد کشتی
سامانه خدمات درمانی
سامانه تردد کشتی
پربازدیدترین اخبار
پربحث ترین اخبار