به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا غلامی دبیر مهرواره محله همدل امروز در نشست خبری که در معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: برای طراحی مهرواره با چند مساله جدی روبرو بودیم که یکی از آن مسائل، مساله کرونا بود که بیش از یک سال است بسیاری از کسب و کارها و امور اقتصادی کشور با آن درگیر شده و جامعه را تحت تأثیر قرار داده است. بر همین اساس بر آن شدیم تا با مشارکت مردمی اقدام به گره گشایی کرده و ایجاد نشاط کنیم.
دبیر مهرواره محله همدل با اشاره به ماه مبارک رمضان، عنوان کرد: از دیگر مسائل مورد توجه مربوط به ماه مبارک رمضان میشد، هر سال ماه رمضان یک رنگ و بوی دیگری داشت که شیوع ویروس کرونا یک تغییر و تحولی در ماه مبارک رمضان ایجاد کرد و با توجه به فرمان رهبر انقلاب بر رزمایش مساوات و همدلی دیدیم که حتی مساجد از آن کارکرد خود که برگزاری نماز جماعت و غیره بود وارد عرصه فعالیتهای اجتماعی شدند و به رفع مسائل مردم از تهیه بستههای معیشتی گرفته تا گندزدایی از سطوح شهر پرداختند؛ همین امور ما بر آن داشت تا علاوه بر تحقق مطالبات رهبری و دغدغههایی که در ماه مبارک رمضان وجود دارد و هم اینکه جامعه نیازمند نشاط است این مسائل را در قالب یک طرح و پوشش مردمی با عنوان «مهراوه محل همدل» دنبال کنیم.
وی درباره بنیاد هدایت، گفت: بنیاد هدایت این طراحی را کاملاً مردمی انجام داد حتی در تیزر و لوگو از هیچ آرم سازمان و نهادی استفاده نکرد زیرا بر این اعتقاد بودیم که این کار اقدامی مردمی است و اگر مردم پای کار بیایند بسیاری از مشکلات با همدلی و همراهی آنان حل میشود که این طرح در مهراوه محله همدل خلاصه شد.
حجت الاسلام غلامی به اهداف مهراوه محله همدل اشاره و بیان کرد: ایده ما از راه اندازی مهراوه محله بر این بود که هر یک از مردم بر اساس آن فرهنگ دیرینهای که در یاری رساندن دیگران دارند بر اساس توان و تخصص شأن در مقیاس محله وارد میدان شوند و مردم محل را یاری برسانند. امروز قریب به ۱۳۴ مساله به صورت خرد و کلان در جامعه وجود دارد که افراد میتوانند بر اساس توان و تخصصی که دارند اقدام به رفع این مسائل کنند.
دبیر مهرواره محله همدل ادامه داد: علاقمندان به ثبت نام میتوانند عدد ۱ را به سامانه ۵۰۰۰۱۷۵ ارسال کنند تا با ارسال عدد یک، لینک سایت مهراوه برای داوطلب ارسال شود و برآیند ثبت نام و آن مسألهای که فرد میخواهد به رفع آن اقدام کند به ثبت برسد و چنانچه نیازمند مشاوره بود به او مشاوره داده خواهد شد. خیلی از مسائل وجود دارد که مردم میتوانند به رفع آن اقدام کنند برای مثال بسیاری از معلمان در محلهها حضور دارند که میتوانند به تقویت تحصیلی دانش آموزان کمک کنند و یا در بخشودگی اجاره بها، تأمین جهیزیه و.. به مردم یاری برسانند.
وی در پایان عنوان کرد: برنامههای مهرواره محله همدل از دو روز مانده به ماه مبارک رمضان شروع شده و روند ثبت مساله توسط شرکت کنندگان تا عید سعید فطر، همچنین حل مساله و بارگذاری آن تا ۲۰ خرداد جاری ادامه دارد. مرحله جشنواره شهرستانی این طرح بعد از انتخابات از سوم تا هفتم تیرماه رقم خواهد خورد و بحث انتخاب برترینهای ملی در عید قربان و غدیر صورت خواهد پذیرفت. کمیتهای که در هر شهرستان تشکیل میشود طرحها و مسائلی که از سوی داوطلبان انتخاب شده را بررسی میکنند و امتیاز میدهند. گفتنی است که در قسمت استانی نیمی از امتیازات و در قسمت شهرستانی یک سوم امتیازات توسط مردم تعیین میشود.