پنجشنبه, ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - Thursday, 13 February 2025
تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
آب مردم بوشهر از طریق فناوری‌های نو تأمین می‌شود
بوشهر- معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: در این راستا حل معضل تأمین آب شرب با استفاده از فناوری‌های نوین در اولویت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سورنا ستاری در آئین رونمایی از طرح‌های فناورانه در حوزه آب از طریق ویدئو کنفرانس با بیان اینکه محصولات قابل توجهی در حوزه فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در نقاط مختلف کشور تولید و به بازار عرضه می‌شود اظهار داشت: تولید آب از طریق فناوری‌های نوین در دستور کار قرار گرفته و شرکت‌های دانش‌بنیان پیشرفت‌های خوبی کرده‌اند که باید توسعه یابد.

وی، با تأکید بر شناسایی منابع جدید تولید آب از طریق فناوری‌های نوین گفت: در این راستا عقب‌ماندگی تاریخی فناوری‌های نوین در حوزه توسعه تأمین آب جبران می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور حل معضل تأمین آب شرب با استفاده از شیرین‌سازی آب دریا را یک ضرورت دانست و تأکید کرد: باید فناوری شیرین‌سازی آب دریا بومی‌سازی شود که رونمایی از دستگاه نمک‌زدایی الکترودیالیز معکوس در بوشهر یکی از روش‌های بومی است که برای تولید آب شیرین استفاده می‌شود و در دنیا بی‌نظیر است.

کد خبر 26375
منبع خبر : خبرگزاری مهر

نظر شما

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات بینندگان

تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
در شهر
انتخابات 1400
سامانه تردد کشتی
سامانه تردد کشتی
سامانه خدمات درمانی
سامانه تردد کشتی
پربازدیدترین اخبار
پربحث ترین اخبار