شنبه, ۴ اسفند ۱۴۰۳ - Saturday, 22 February 2025
تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
میز ملی خرما در دشتستان تشکیل شد
بوشهر- میز ملی خرما با حضور تعدادی از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس، معاون وزیر جهاد کشاورزی، مدیران وزارت صمت و وزارت امور خارجه، مسئولان استانی و شهرستان در دشتستان تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی صبح چهارشنبه در این نشست اظهار داشت: امروز روز مهمی در مجلس بود ولی اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس وقت گذاشتند و به استان بوشهر سفر کردند.

ابراهیم رضایی با تقدیر از حضور اعضای کمیسیون کشاورزی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مسئولان وزارت صمت و امور خارجه بیان کرد: تلاش‌های گسترده‌ای برای برگزاری همایش، جشنواره و میز ملی خرما در استان بوشهر صورت گرفته است.

وی ادامه داد: حال و روز خرما خوب نیست و امسال به واسطه بی‌آبی کیفیت خرما هم خوب نیست و باید فکری به حال این موضوع شود.

رضایی بر لزوم باز شدن مسیر خرما توسط دولت تاکید کرد و افزود: بخش خصوصی هم باید تقویت شود و قدرتمنند شود تا محصول باکیفیت تولید کرده و راهی بازارهای خارجی کند.

وی تاکید کرد: وزارت امور خارجه و وزارت راه باید ملزم شود که مسیر صادرات خرمای کشور به روسیه را هموار کنند و لایحه‌ای در ارتباط با کریدور سبز ارائه کنند تا مسائل صادراتی کشور حل شود.

نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کشاورزان و باغداران بی‌پناه هستند و مهمترین قشری که باید مورد حمایت قرار گیرد کشاورزان هستند.

وی مسئله آب را بسیار مهم دانست وتاکید کرد: اجرای طرح تحویل نخیلات کشاورزی دشتستان را متحول می‌کند و نیاز است که بودجه لازم به این حوزه اختصاص یابد.

رضایی با تاکید بر اینکه دشت‌ها و باغ‌های ارم و بوشکان تشنه بوده و نیازمند آب هستند، گفت: وزارت نیرو همکاری لازم را با کشاورزان ما ندارد و کشاورزان ما ناراضی هستند.

وی با تاکید بر حمایت بانک‌ها از تولیدکنندگان، افزود: الزام به ورود ارز ناشی از صارات خرما باید برداشته شود و مانع از سود صادرکنندگان نشویم.

نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: قیمت خرید تضمینی خرما که امسال اعلام شد مطلوب کشاورزان نبود و باید قیمت‌گذاری مناسبی برای خرید تضمینی خرما انجام شود.

کد خبر 37407
منبع خبر : خبرگزاری مهر

نظر شما

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات بینندگان

تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
در شهر
انتخابات 1400
سامانه تردد کشتی
سامانه تردد کشتی
سامانه خدمات درمانی
سامانه تردد کشتی
پربازدیدترین اخبار
پربحث ترین اخبار