مهدی دلاوری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به شیوع سویه جدید و جهش یافته ویروس کرونا یا همان اُمیکرون در سطح جهان و همچنین مشاهده آن در برخی از مناطق ایران اظهار داشت: تاکنون موردی از ابتلاء به این سویه در کاشان مشاهده نشده است.
وی با بیان اینکه لازم است شهروندان برای درامان ماندن از ابتلاء به این ویروس و یا کاهش خطرات آن حتماً دز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند، ابراز داشت: تاکنون حدود ۸۴ درصد شهروندان کاشان دز اول و ۷۳ درصد شهروندان دز دوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه تاکنون فقط حدود ۱۱ درصد شهروندان دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند، تصریح کرد: لازم است افرادی که تاکنون دز سوم را دریافت نکردهاند و واجد شرایط هستند برای تزریق دز سوم اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان کیت تشخیص سویه اومیکرون وجود دارد، خاطرنشان کرد: موارد مثبت کووید ۱۹ از نظر وجود سویه اُمیکرون به طور مستمر در حال بررسی است.
رویه بستری بیماران کرونایی در کاشان روبه کاهش بوده است
دلاوری با بیان اینکه خوشبختانه رویه بستری بیماران کرونایی در کاشان تاکنون روبه کاهش بوده است، تاکید کرد: شرایط کنونی به شدت شکننده است و در صورتی که توصیههای لازم به کار گرفته نشود ممکن است شرایط تغییر کند.
وی با اشاره به اینکه تمامی واحدهای بهداشتی و درمانی منطقه کاشان در آمادهباش کامل هستند، ادامه داد: در خصوص اجرای طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گام ششم این طرح مبتنی بر «مشارکت مردمی، واکسیناسیون حداکثری و استفاده از فناوریهای نوین» به جد در دانشگاه در حال انجام و پیگیری هست و برای اجرای دقیق راهبردهای تعریف شده فعالیتها و نظارتهای لازم انجام میشود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از جمله راهبردهای اجرای گام ششم طرح شهید حاج قاسم سلیمانی را تقویت همکاری بین بخشی، واکسیناسیون کووید١٩طبق سند ملی و آموزش همگانی، جلب مشارکت، اطلاع رسانی مستمر و ارتقا سواد سلامت جامعه دانست و گفت: بیماریابی فعال، شناسایی افراد در معرض تماس نزدیک و رهگیری هوشمند، حفاظت و مراقبت از گروههای پر خطر، مراقبت و بازتوانی مبتلایان و حمایت اقتصادی، اجتماعی و روانی از بیماران و گروههای آسیب پذیر از دیگر راهبردهای اجرای این طرح در گام ششم است.