پنجشنبه, ۲۶ تیر ۱۴۰۴ - Thursday, 17 July 2025
تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
۱۳ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
بیش از ۴ میلیون گردشگر و مسافر به استان بوشهر سفر کردند
بوشهر- استاندار بوشهر گفت: از ابتدای تعطیلات نوروز بیش از چهار میلیون گردشگر وارد استان شده و خدمات متنوعی به این عزیزان ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر و جمعی از مسئولان استان با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر با وجود دارا بودن جاذبه‌های گردشگری، نیازمند توسعه زیرساخت‌های این حوزه است.

استاندار بوشهر از ورود بیش از یک میلیون خودرو در نوروز امسال به استان بوشهر خبر داد و افزود: از ابتدای تعطیلات نوروز در هفته پایانی اسفند تاکنون بیش از ۴ میلیون گردشگر وارد استان شده و خدمات متنوعی به این عزیزان ارائه شده است.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه مشکل امنیتی و اخلاقی و … حادی در تعطیلات برای گردشگران نداشتیم و سرویس‌دهی لازم و مناسب در زمینه تأمین مواد غذایی و اسکان، انجام شد و اماکن تفریحی و رفاهی با کیفیت مناسب در خدمت گردشگران بود.

محمدی‌زاده بیان کرد: در تعطیلات نوروزی، طی بازرسی‌هایی که از مناطق تفریحی و گردشگری استان انجام دادم، به طور مستقیم با گردشگران و مسافران نوروزی صحبت کردم و این عزیزان نیز، مشکلات و کمبودهای گردشگری استان را مطرح و خواستار رفع آنها شدند.

وی اضافه کرد: کمبود سرویس‌های بهداشتی در مناطق مختلف گردشگری و تفریحی استان و همچنین کمبود زیرساخت‌های تفریحی بانوان در سواحل بویژه پلاژ بانوان از مهم‌ترین دغدغه‌های گردشگران بود که مطرح کردند.

استاندار بوشهر از سپاه استان بوشهر و دستگاه‌های فرهنگی در اجرای ویژه‌برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در سواحل استان در ایام نوروز تقدیر کرد.

کد خبر 56608
منبع خبر : خبرگزاری مهر

نظر شما

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات بینندگان

تازه ترین اخبار
اخبار منتخب
خارگ
در شهر
انتخابات 1400
سامانه تردد کشتی
سامانه تردد کشتی
سامانه خدمات درمانی
سامانه تردد کشتی
پربازدیدترین اخبار
پربحث ترین اخبار