به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی صبح چهارشنبه در این آئین ضمن گرامیداشت و تبریک روز صنایع دستی اظهار داشت: تولید صنایع دستی یک حرفه و هنریست که در کنار آن ضمن تولید یک محصول، درآمدی حاصل شده و این فرآیند باعث ایجاد توسعه اقتصادی و بهبود معیشت افراد میشود.
وی بیان کرد: شهرستان تنگستان در دو بخش مرکزی و بخش ساحلی آن، دارای ظرفیتها و پتانسلیهای بسیار خوبی در حوزهی گردشگری و صنایع دستی بوده که باید بیش از پیش این ظرفیتها را شناسایی و از آنها بهرهمند شویم.
لطفی با یادآوری اینکه تسهیلاتی خوبی در حوزههای گردشگری و صنایع دستی برای ایجاد و توسعه کسب و کار افراد پرداخت میشود، اضافه کرد: انتظار میرود شهرستان تنگستان با داشتن عمدهی پتانسیلهای جغرافیایی و بافت اجتماعی ویژهی آن، در شهرها و روستاهای آن و با حمایت میراث فرهنگی و گردشگری، یک کارگاه تولید و آموزش صنایع دستی راهاندازی شود که محصولات بومی و منحصربفرد منطقه ارائه شود.
مقام عالی دولت در تنگستان ادامه داد: ظرفیتهای موجود حال حاضر در تنگستان در زمینه صنایع دستی، تولید محصولات تزیینی چوبی مانند لنج، وسایل و ابزار چرم و تولید محصولاتی که با چوب و برگ نخل ساخته میشود، بوده که همگی مرتبط با زیستبوم منطقه است.
وی بخشی از نیاز تولیدکنندگان صنایع دستی را توانمندسازی دانست که فنی و حرفهای و میراث فرهنگی باید در این زمینه همراهی بیشتری با تولیدکنندگان داشته باشد.
احمد لطفی افزود: میتوان با یک برنامه بزی بهتر، افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند و یا تمایل به فعالیت دارند را ابتدا شناسایی کرد، تا پس از آن حمایت های لازم را از آنها انجام داد.
فرماندگار تنگستان با بیان اینکه آمادگی کامل برای حمایت از تولیدکنندگان داریم، تصریح کرد: میراث فرهنگی پس از شناسایی افرادی که در ساخت و تولید صنایع دستی توانمند هستند، در زمینهی آموزش، روند تولید و تهیه بازار فروش، پشتیبانی لازم را در دستور کار قرار دهد.