به گزارش خبرنگار خبرگزاری خارگ آنلاین طاهره برزگر :
چرا در گذشته ایران به اندازه ی اروپا پیشرفت نکرد؟
در طول تاریخ ، ایرانیان همواره نشان دادند که با هم متحدند و در حساس ترین برهه های زمان کشور شان را از همه خطرات در امان نگه داشتند. شجاعت و وطن پرستی ایرانیان از جنگ چالدران تا قیامهای مشروطه و جنگ تحمیلی هویداست.این میهن دوستی و یکپارچگی ایرانیان همواره در خاورمیانه زبانزد بوده است . اما چه شد که کشورمان از اروپای قرون وسطی عقب ماند؟
حکومت های ادواری بر ایرانیان
مردم ایران در طول تاریخ سلسله های پادشاهی زیادی را تجربه کردند و اگر تاریخ طبری را بخوانیم متوجه می شویم که مردم عملا نقشی در تصمیمات مهم حکومت شاهان نداشتند. در اروپا نیز چنین بود تا انقلاب مشروطه ؛ میان انقلاب مشروطه در فرانسه تا انقلاب مشروطه در ایران تقریبا صد سال فاصله وجود دارد؛ اروپاییان برای تجدد ، پس از انقلاب مشروطه یک دولت واحد «لویاتان» تشکیل دادند که ساختار قضایی، اقتصادی و ارتش واحد داشت .این شکل «دولت »واحد باعث شد که اروپاییان به پیشرفتهایی زیادی دست یابند و برای اعتلا به نوعی اتحاد برسند . میان انقلاب مشروطه ی اروپا و انقلاب مشروطه ی ایران صدسال فاصله است. حکمرانی سلسله های موروثی شاهان ایران ، تا زمانی که چند تن از بازرگانان ایرانی ، بازاریان، روحانیون و مردمی که آگاه شدند و از ظلم شاهان به ستوه آمدند ؛ به ارزش انقلاب مشروطه پی بردند، ادامه داشت. این انقلاب در ایران نیز اتفاق افتاد ؛ که یکی از نتایج مهم آن مشارکت مردم در اداره کشور و تأسیس مجلس با همه نواقص؛ از سوی مردم شد.متاسفانه در ایران پس از صدور فرمان مشروطه از ۱۳۲۴ تا ۱۳۴۲ ه ق و حکومت رضاخان ؛ ۳۶ حکومت با عمر شش ماهه بر سرکار آمدند ، در نهایت به دلیل عدموجود دولت واحد ، دخالت غرب در امور کشور و استیصال حاصل از هرج و مرج ، باز هم حکومت پادشاهی بر سرکار آمد اما پایه ی انتخابات ، تدوین قانون اساسی و نقش نمایندگان مردم پس از مشروطه بنا گذاشته شد.
زمان اتحاد و انتخاب است
انتخابات یکی از ارکان مردم سالاری در کشور ماست. اکنون زمان آن رسیده که با انتخاب یک گزینه ی شایسته و اصلح برای صندلی ریاست قویه مجریه و تصمیمات کلان و مهم ۴ سال آینده ی کشور تصمیم بگیریم. رسانه های غرب تمام تلاش و امکانات خود را برای از بین بردن ارزش انتخابات ایرانبا هزینه های هنگفتی به کار بسته اند ؛ درصورتی که خود برای انتخابات کشورشان بشدت تبلیغات انجام می دهند.اکنون اما زمان اتحاد و همدلی است تا بار دیگر خودمان انتخاب کنیم چه کسی برای بهتر شدن معیشت مردم گام بر خواهد داشت.