به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی خادمی ظهر امروز در نشست مجازی با روحانیان مبلغ که به مناسبت ۲۷ آذر، روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد، به تبیین سابقه و اهمیت ارائه خدمات اجتماعی به مردم و رسیدگی به نیازمندان از سوی عالمان و روحانیان پرداخت و اظهار کرد: از گذشته تاکنون یکی از اقدامات علما و روحانیان خدمات اجتماعی به مردم و تلاش برای رسیدگی به نیازمندان در شرایط سخت بوده و هست.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی ادامه داد: خدمات علما از گذشته تاکنون در زمینهٔ اجتماعی و آبادانیهای عامالمنفعه مانند تأسیس مدرسه، مسجد، بیمارستان، پل و… تا حضور میدانی در کارزار مصائب و گرفتاریهای مردم کم نبوده است.
وی به نمونههایی از خدمات علما در راه کمک به مردم اشاره کرد و افزود: در زلزله شهریور ۱۳۵۷ طبس که بیش از ۲۰ هزار تلفات داشت، علما و روحانیون در امدادرسانی به مردم نقش مؤثری داشتند و مراجع وقت برای رسیدگی به مردم و آسیبدیدگان گروههای امدادی اعزام کردند.
حجت الاسلام خادمی تصریح کرد: پس از انقلاب اسلامی نقش حوزه علمیه و روحانیت در همه ردهها، در همه گرفتاریها و بلایای طبیعی و غیرطبیعی بسیار پررنگ بوده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی بیان داشت: اکنون نیز که ویروس کرونا در جامعه منتشرشده و افرادی زیاد مبتلا به بیماری شدهاند، علما و مراجع عظام علاوه بر تأکید نسبت به رعایت توصیههای بهداشتی و تبعیت از سخنان پزشکان متعهد، مردم را به دعا و استغفار در درگاه پروردگار متعال و توسل به اهلبیت (ع)، تشویق کرده و هرکدام صرف مقداری از خمس را برای کمک به روند مبارزه با بیماری فراگیر ویروس کرونا و بهبود بیماران اجازه دادند.
وی در انتها گفت: در این شرایط بسیاری از طلاب و روحانیون بهصورت جهادی با رسیدگی به نیازمندان و ضدعفونی کردن شهرها، یا با حضور در بیمارستانها و پرستاری و خدمترسانی به بیماران و همچنین دفن اموات کرونایی و… نقش مهمی را ایفا میکنند که همه اینها در واقع خدمات اجتماعی روحانیون و حوزویان در مواجهه با بلایا است.