عباس دیّری در نشست با خبرنگاران ضمن اشاره به حذف دفترچه به عنوان یک تحول اساسی در ارائه خدمات درمانی اظهار کرد: از اول اسفندماه چاپ و صدور دفترچههای درمانی متوقف شده اما دفترچههای موجود تا برگ آخر اعتبار دارند.
وی با بیان اینکه در حدود ۸۰۰ میلیارد تومان تنها در چاپ دفترچهها صرفهجویی صورت گرفته است، افزود: لذا عدم چاپ و صدور دفترچه به معنی بی استفاده ماندن دفترچههای در دست مردم نیست و مردم برای استفاده از دفترچه کاغذی خود اختیاردار هستند. نکته مهم این است که طرح نسخهنویسی الکترونیک در حال اجرا است که در شرایط بحرانی امروز با توجه به شیوع کرونا بسیار ارزشمند است و در کنار حذف دفترچههای فیزیکی باعث سرعت، سهولت، بهبود و گسترش خدمات درمانی میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: در صورت قطعی اینترنت یا اینکه مرکز درمانی فاقد امکانات و تجهیزات موردنیاز باشد، آن مرکز میتواند در سربرگ کاغذی خود با کد ملی بیمه شده خدمت ارائه نماید.
سرپرست تامین اجتماعی استان بوشهر با معرفی خدمات غیرحضوری ۳۰۷۰ تصریح کرد: بخشی از این خدمات شامل پرداخت کمک هزینه ازدواج، حذف مراجعه حضوری فرزندان اناث مستمریبگیران(ثبت هوشمند خاتمه وکالت)، ابلاغ الکترونیک، استعلام وضعیت دریافت مستمری و وضعیت ارتباط بیمهای جهت بیمهشدگان، نامنویسی افراد تبعی توسط بیمه شده اصلی، انعقاد قرارداد بیمه اختیاری، امکان مشاهده جزئیات محاسبه و گردش حساب بدهیها، دریافت اعتراض کارفرما و تعیین و اعلام زمان رسیدگی، درخواست حوادث، دریافت حق بیمه و احتساب سوابق دوران خدمت سربازی، ارتقاء سامانه دریافت لیست الکترونیکی است.
دیّری خاطرنشان کرد: جمعیت استان بوشهر ۱۲۶۸۸۲۰۰ نفر است که از این تعداد ۹۸۳۳۸۳ نفر و ۷۷.۵٪ تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.
به گفته وی تعداد کل بیمهشدگان ۹۰۷۵۰۰ و تعداد کل مستمریبگیران استان بوشهر ۷۵۸۸۳ نفر است.
انتهای پیام