عصمت حیدری اظهار کرد: مادران باردار برای حفظ سلامت خود و پیشگیری از ابتلا به کرونا از تردد در مکانهای شلوغ و سفر پرهیز و از ارتباط با افراد بیمار یا مشکوک به کووید خودداری کنند.
وی توصیه کرد: مادران باردار با استفاده مداوم از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی با دیگران و پرهیز از شرکت در دورهمیهای خانوادگی و اماکن شلوغ در حفظ سلامت خود تلاش کنند.
واکسیناسیون بهترین روش برای کاهش عوارض مادر و جنین در اثر کرونا
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه با اشاره به شروع واکسیناسیون مادران باردار در شهرستان بیان کرد: واکسیناسیون کووید-۱۹ بهترین روش برای کاهش عوارض مادری و جنینی کرونا در زنان باردار است.
حیدری با اشاره به اینکه از ۲۵ تیر واکسیناسیون زنان باردار در گناوه شروع شده است گفت: واجدین شرایط دریافت واکسن کووید-۱۹ مادران با سن بالای ۳۵ سال، مادران دارای بیماری زمینهای مادران با نمای توده بدنی ۳۵ و بالاتر، مادران دوقلویی و چند قلویی، بارداری با Ivf(لقاح مصنوعی)، مادران شاغل (شغلهایی که مشمول واکسیناسیون عمومی هستند)، مادران بارداری که دارای همسر شاغل در بخشهای کرونا و یا مراکز بهداشتی مدیریت کرونا هستند.
وی افزود: مرکز منتخب برای واکسیناسیون مادران باردار مرکز خدمات جامع سلامت سیدالشهدا است و دعوت از مادر باردار به صورت تلفنی و از سوی مراقب سلامت مراکز خدمات بهداشتی درمانی صورت میپذیرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه تصریح کرد: مادران میتوانند در صورت داشتن سوال با مراقب سلامت ماما در مراکز خدمات جامع سلامت منطقه سکونت خود تماس بگیرید.
مادران باردار در صورت ابتلا به کووید از درمانهای خودسرانه پرهیز کنند
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه عنوان کرد: مادران باردار با توجه به پیشرفت سریع سویه دلتا بایستی در صورت داشتن علائم از سوی متخصص داخلی یا عفونی معاینه شده و اقدامات درمانی را شروع کنند.
حیدری خاطرنشان کرد: مادران باردار در صورت داشتن تب، سرفه، تهوع و استفراغ، تنگی نفس، افزایش تعداد تنفس، درد در قفسه سینه، ضعف، خستگی شدید، گیجی و خوابآلودگی، کاهش سطح هوشیاری، کاهش حرکت جنین باید به مراکز درمانی مراجعه کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گناوه، وی به مادران باردار توصیه کرد: در صورت داشتن علائم سرماخوردگی فوراً با پزشک یا مراقب سلامت خود تماس بگیرید.
انتهای پیام