به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی اعلام کرد: بعد از گذشت ۲ سال از شروع بیماری منحوس کرونا در یازدهمین روز از اردیبهشت ماه بخش مراقبتهای ویژه کووید خالی از بیمار شد و درب این بخشها در هرمزگان بسته شد.
فرشیدی ضمن بیان اینکه آرزو میکنم این درب دیگر باز نشود گفت: اما اعلام این خبر به منزله اتمام کرونا نمیباشد بلکه هر لحظه ممکن است مجدداً بیماری اوج گرفته و این درب باز شود.
فرشیدی گفت: همچنان توصیه به رعایت فاصله گذاری در اماکن شلوغ، استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون وجود دارد چرا که همچنان نگرانیها از جهت ورود سوش های جدید بیماری از کشورهای شرق آسیا وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اذعان داشت خوشبختانه در حال حاضر در وضعیت مناسبی قرار داریم اکثر نقاط استان به رنگ آبی است و تمامی فعالیتهای اقتصادی در حال اجراست، در روز حماسی قدس بعد از دو سال شاهد حضور گسترده مردم در راهپیمایی این روز بودیم که نشان از وضعیت مطلوب و کنترل این بیماری منحوس قرن است.
فرشیدی در خصوص واکسیناسیون دوز چهارم گفت: افراد بالای ۷۰ سال و همچنین افراد با بیماری زمینهای مانند فشارخون، دیابت، بیماریهای قلبی و کادر درمان و افرادی که با بیماران کووید در مواجهه هستند در خصوص دریافت دوز چهارم واکسن اقدام کنند.
فرشیدی متذکر شد علی رغم اینکه امروز در بیمارستانهای بندرعباس، میناب، بندرلنگه و بسیاری از بیمارستانهای استان بیمار کووید بستری نیست اما این به منزله اعلام پایان کووید نیست لذا توصیه رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنان پابرجاست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: اولویتهای کاری جدیدی در حوزه بهداشت و درمان به دانشگاهها ابلاغ شده که با بهبود وضعیت کرونا بخصوص پیگیری بیماریهای مزمن به آنها هرچه بیشتر پرداخته خواهد شد و دوران پساکووید را در توجه بیشتر به عوارض ناشی از کرونا را خواهیم داشت.
فرشیدی خاطرنشان کرد: اولویتهای کاری جدیدی در حوزه بهداشت و درمان به دانشگاهها ابلاغ شده که با بهبود وضعیت کرونا بخصوص پیگیری بیماریهای مزمن به آنها هرچه بیشتر پرداخته خواهد شد و دوران پساکووید را در توجه بیشتر به عوارض ناشی از کرونا را خواهیم داشت. آثار روحی و روانی ناشی از عوارض کووید را باید مدیریت کنیم تا جامعهای متکی بر تمام پیمانهای سلامت بوده و از رفاه و سلامت کافی برخوردار باشد.
وی تصریح کرد: شایعترین عامل مرگ و میر در کشور عامل قلب و عروق و سکتههای قلبی و مغزی است و تمرکز بر این بخش و آگاهسازی جامعه و نیز با استفاده از تجربه و ظرفیت نرم افزاری پیگیری بیماران کرونایی، بتوانیم این دسته از بیماران را نیز رهگیری و پیگیری کنیم و میزان پوشش و درمان این بیماران را افزایش دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درباره وضعیت بیمارستانهای در حال ساخت در استان نیز اظهار کرد: دو بیمارستان دانشگاهی در حال ساخت داریم که ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب است که در سفر رییس جمهور به استان، اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده و بعد از سفر الحمدالله پیشرفت خوبی صورت گرفته و امیدواریم ظرف ۲۴ ماه میناب تمام شود و ظرف یک سال ابنیه بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی نیز تمام شود و به سراغ تجهیز و نیروی انسانی برویم.
وی توضیح داد: دو پروژه بیمارستان ۲۶۰ تخت نفت ستاره و بیمارستان کودکان، در سفر رییس جمهور به خوبی دیده شده و اکنون در حال اجرا است و بیمارستان کودکان نیز که توسط پالایشگاه نفت بندرعباس نیز در حال اجرا است و امیدواریم ظرف ۱۸ ماه آینده تمام شود.
فرشیدی گفت: اورژانس هوایی با کار کارشناسی در بستک قرار داده شد و موقعیتیابی انجام دادند که هم دسترسی به پارسیان و هم بندرلنگه را داشته باشیم و نیز خیران پای کار آمدند و احداث فضاهای لازم را انجام دادند و اکنون فضا آماده است و منتظریم که سازمان اورژانس کشور در مرحله تأمین بالگرد، کارهای خود را انجام دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: راه اندازی دانشکدههای علوم پزشکی در غرب و شرق استان در اولویت سالهای اخیر دانشگاه علوم پزشکی بوده که میتواند سبب بهبود وضعیت بهداشتی و درمان شود. راه اندازی این دو مرکز از اولویتهای ما است.