مسلم چشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی به صورت مشترک توسط سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت در قالب چهار کمیته اجرا میشود، اظهار داشت: این طرح در استان مازندران به آنکه دیرتر به پیک سوم کرونا رسید، دیرتر از سایر استانها شروع شده است.
وی با عنوان اینکه طرح شهید سلیمانی به خوبی در مناطق مختلف کشور ثمربخش بوده است، افزود: پیش بینی ما این است که اثرات این طرح را در روزهای آینده در مازندران ببینیم.
وی با اظهار اینکه طرح شهید سلیمانی برپایه محله محوری اجرا میشود، گفت: دو راهبرد پیشگیری و درمان برای مهار بیماری وجود دارد و طرح شهید سلیمانی بر پایه پیشگیری و بیماریابی فعال اجرا میشود و تستهای سریع یکی از ابزارهای کار گروههای رصد است.
چشمی به توزیع تستهای سریع بین گروههای رصد اشاره کرد و گفت: تاکنون حدود پنج هزار تست در اختیار گروههای قرار گرفته و حدود ۵۰ هزار تست دیگر در آستانه واگذاری است.
رئیس سلامت و دفاع زیستی سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: تستهای سریع هر روز بین دانشگاههای علوم پزشکی قرار میگیرد.
وی درباره مراکز نقاهتگاهی گفت: نقاهتگاه هایی که در گذشته تدارک دیده شده بود در کشور چندان مورد استقبال قرار نگرفت و در طرح شهید سلیمانی درپی قرنطینه خانگی هستیم و بیمارانی که توسط گروههای رصد شناسایی میشوند در خانههای افراد قرنطینه میشوند.
چشمی یادآور شد: اگر گروه رصد بیماری را شناسایی کرد در خانه قرنطینه میشود و اگر نیاز به حمایتهای مالی داشت، گروههای حمایتی و در صورت نیاز به درمان، گروههای مراقبتی ورود پیدا میکنند.
مسئول رصد و پایش طرح سلیمانی به نقش مردم برای اجرای طرح شهید سلیمانی اشاره کرد و آن را وابسته به مردم و مردم پایه ذکر کرد و گفت: گروههای رصد مشخصاتی را از افراد میپرسند و در صورت اثبات علائم، بیمار به گروه مراقبتی معرفی میشوند.
وی با اظهار اینکه گروههای رصد کارتهای شناسایی معتبر دارای مهر بسیج و سپاه و علوم پزشکی است، گفت: اجرای طرح شهید سلیمانی برای مردم هیچ هزینهای ندارد و همکاری مردم برای اجرای آن یک اصل محسوب میشود.