به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری عصر یکشنبه در حاشیه بازدید از پارس جنوبی اظهار داشت: خدمات و فعالیت کارکنان مجتمعهای گازی پارس جنوبی همانند رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس است.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت شما افسران این منظومه فوقالعاده مهم است به گونهای که اکنون بیش از ۷۴ درصد گاز خانگی، تجاری و صنعتی کشور با تلاش شما تولید و توزیع میشود.
امام جمعه بوشهر از انرژی و مدیریت آن به عنوان یکی از ارکان هندسه نظم نوین جهان نام برد و افزود: نظم نوین آینده جهان که مقام معظم رهبری بیان کردند نقش مهمی در سرنوشت آینده بشریت دارد و بخش مهمی از مهندسی نظم نوین در حوزه انرژی است.
وی بیان کرد: در منظومه انرژی بخش انرژی پاک مثل هستهای، استفاده از سیستمهای آبزیان مانند جلبکها و نفت به سبب گسترش آلایندگی آن در عرصه محاسبات انرژی، استراتژیک لحاظ نمیشود، اما به عنوان یک منبع انرژی نسبتاً پاک و قدرت بالا و گسترش در سیستم توزیع و ابعاد فراوان نقش مهمی در نظم نوین آینده جهان ایفا میکند.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه کشورهای دارای منابع انرژی گاز از بسترهای پیشرفت و توسعه برخوردار هستند خاطرنشان کرد: این کشورها در جهان دارای قدرت و در مهندسی نظم نوین آینده جهان تأثیرگذار هستند.
وی با اشاره به اینکه سران جهان استکبار مقابله جدی به اوپک گازی در دستور کار قرار دادهاند، تصریح کرد: اکنون تولید عمده گاز در جهان به دست سه کشور روسیه، ایران و قطر است.
صفایی بوشهری جایگاه تولیدکنندگان گاز در منطقه پارس جنوبی را مهم دانست و اضافه کرد: خدمات و فعالیت شما نه تنها در تولید و توزیع گاز مهم است، بلکه فعالیت شما راهبردی و بنیادین محسوب میشود.
نماینده ولیفقیه در استان بوشهر با اشاره به تهاجم استکبار در عرصه سخت و نرم ادامه داد: در تهاجم نرم استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران، تهاجم نرم اقتصادی در اولویت قرار داده است.
امام جمعه بوشهر کارکنان مجتمع گازی پارس جنوبی را در خط مقدم دفاع مقدس اقتصادی دانست و بیان کرد: شما افسران پیشتاز طرح کلان اقتصاد مقاومتی محسوب میشوید.
وی اضافه کرد: برای ایران اسلامی افتخار است که فازهای گاز پارس جنوبی در سکوسازی و نصب، استحصال، مدیریت، نظارت و توزیع در همه بخشها با طراحی و مدیریت متخصصان داخلی انجام میشود.
نماینده ولیفقیه در استان بوشهر بیان کرد: ایران که ۵۰ سال قبل وابسته به دیگر کشورها بود اکنون در حوزه انرژی فسیلی به درجهای از اقتدار رسیده که در حوزههای مختلف از جمله طرحهای دانشبنیان، فناوری، تولید محصولات فناورانه و ساختار مدیریتی به خودکفا رسیده است.